Wie is?

De oprichter van Papillon Advies is Jacqueline Vaessen (1965). Na haar middelbare schooltijd volgde Jacqueline de studie chemische technologie aan de Technische Universiteit Eindhoven. Haar werkzame leven begon ze bij Shell Nederland. Daar werkte ze eerst drie jaar als adviserend technoloog in Moerdijk en vervolgens drie jaar als product specialist op de productafdeling in Den Haag. Omdat er in het leven meer is dan chemische technologie besloot Jacqueline in 1996 aan de slag te gaan als innovatieadviseur bij Syntens. Na vier jaar in die functie werd ze vestigingsdirecteur in Alkmaar en twee jaar later regiodirecteur in Utrecht/Flevoland.

jacq

In oktober 2004 besloot Jacqueline haar kennis en ervaring op het gebied van verandering en (project)management in te gaan zetten vanuit haar eigen bedrijf. Over de projecten waar ze sindsdien bij betrokken was, kun je meer lezen op de pagina over portfolio.

In haar vrije tijd heeft Jacqueline de studie Psychologie aan de Open Universiteit gevolgd. Dit heeft zij in juni 2010 afgesloten met een bachelors.

 

Contact gegevens

Alexander Vosmaerlaan 1
3721 PR Bilthoven
06-23095772

U zoekt?